Nu sidder jeg og hygger med en gemt cupcake og mocha mums!
Det super gode choko cupcakes:
- 250 g hvedemel
- 1 tsk natron
- 250 g sukker
- 50 g kakaopulver
- 1 tsk vanillesukker gerne hjemmelavet
De tørre ingredienser blandes sammen og kommer igennem en sigte, så der ingen klumper er.
- 1 1/4 dl mælk
- 1 dl flydende margarine
- 2,5 dl A38 eller ylette
- 1 æg
Pisk de våde ingredienser kort sammen med et piskeris, kun sådan at massen er ens.
Fold derefter de tørre ingredienser i de våde, fold forsigtigt. Ellers går luften ud af massen.
Bages i 13-15 min ved 175 grader i en forvarmet ovn.
Cream cheese frosting
50 gr blød smør (rigtig smør)
200 gr philidelphia (ikke light)
200 gr flormelis
1 spsk citronsaft
1 tsk vanilje sukker
Det hele blandes sammen og piskes indtil den rigtige tykke og seje konsistens er opnået.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar