mandag den 17. februar 2014

Karrysuppe med kylling og nudler


Vinterferien er slut og vi er vendt hjem fra det helt fantastiske Tropical Island, Berlin. Hele familien er snottet og vi voksne er gået helt ned med influenza så vi måtte have noget varmt og noget der smagte af noget.... smagsløgene er noget bedøvede. Denne suppe er super lækker.

Du skal bruge:

2 gulerødder
½ spidskål
1 løg
2 fed hvidløg
400 gr. kylling, kogt (jeg kogte bare 3 små kyllingbryster i 15 min. som jeg skar i tern)
250 gr. risnudler
1½ liter hønsebouillon
½ liter madfløde
3 tsk karry
1 tsk grøn karry
salt og peber
lidt olivenolie og smør

Skræl og snit alle grønsager i passende størrelser. lynsteg alle grønsagerne i olie/smør i 2 min. Tilsæt karry bade alm og den grønne og steg det med i 1 min. Tilsæt derefter kylling og bouillon. Kog op og lad det simre i 20 min. Kog noget vand ca. 1 liter og hæld det over risnudlerne. Lad det trække i 3 min. inden du hælder vandet fra. Tilsæt fløden til suppen og kog op. Kom nudlerne i suppen og server rygende varm med godt brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar