Lun mælken i en gryde til mælken er omkring 37 grader varmt. Rør gæren ud i mælk. Tilsæt ymer, olie, sukker og æg. Rør godt rundt og tilsæt derefter salt og grahamsmel. Til sidst tilsættes hvedemel lidt efter lidt. Ælt dejen til den er smidig og ikke klistret. Stil den til hævning i en skål med et rent klæde over i en times tid.
Pølsehorn: Del dejen i 3 boller og rul dem ud. Skær hver cirkel i otte trekanter. Smør trekanterne med ketchup og læg et stykke pølse på den brede ende og rul dejen omkring. Lad dem hæve i 30 minutter, hvorefter de pensles med et sammenpisket æg og drysses med sesamfrø.
Pizzasnegle: del dejen i to boller og rul dem ud i rektangler. Smør dem med pizzasauce og drys med skinke og ost. rul sammen på den lange led og skær i passende skiver som lige får et lille tryk når de er kommet på bagepladen. Lad dem hæve i 30 minutter hvorefter kanterne pensles med sammenpisket æg.
Bag dem ved 225º varmluft i 12-15 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar