![]() |
disse muffins er nogle af mine favoritter især med cream cheese frosting. De er stærkt vanedannende. |
![]() |
Det er ved at være slut med min barsel så vi hygger nok lidt mere end normalt så idag var der varm chokolade til.
|
200 gr. nødder - valnødder, hasselnødder eller pekannødder
250 gr. hvedemel
1 spsk. bagepulver
½ tsk. salt
100 gr. blødt smør
200 gr. brun farin eller muscovado sukker
2 æg
2 tsk. vanillesukker - gerne hjemmelavet
4 mosede bananer
Forvarm ovnen til 180 grader - jeg bruger varmluft. Fyld papirsforme i muffinsformene.
Rist nødderne på en varm pande men pas på at de ikke brænder på. Afkøl dem og hak dem.
Bland mel, bagepulver og salt i en skål. I en anden skål blandes smør, sukker og vanille med håndmikser eller røremaskine. Tilsæt æggene et af gangen og tilføj de mosede bananer. Bland det våde med det tørre og til sidst tilsættes nødder. Fyld formene 3/4 op og bag i ca. 20-25 min. Afkøl inden de pyntes med frosting.
Choko cream cheese frosting.
Denne frosting bliver lavet lidt på slum. Jeg er ikke så vild med smør i min frosting så derfor bruger jeg tit denne opskrift. Jeg er faldet over philidelphia ost med chokolade og den er ikke god for sig selv men i denne opskrift er det noget helt andet.
200 gr. smøreost med chokolade
2-300 gr. flormelis
1 spsk. kogende vand
1 tsk. kakaopulver
evt. en god klat smør
Det hele blandes og røres til en god sej masse. Bliver den for tynd dvs. ikke danner top når du løfter skeen skal du bare røre mere flormelis i. Put det i en sprøjtepose og pynt kagerne. afslut evt. med lidt høvlet chokolade.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar