Banankage til 40*40 cm form
225 gr. smør (skal være rigtig smør ikke kærgården eller margarine)
460 gr. sukker
4 æg
5 stk. meget modne bananer
100 gr. havregryn
1 1/2 dl. kærnemælk
1/2 tsk salt
2 tsk. natron
2 tsk. vanillesukker
350 gr. hvedemel
100 gr. mørk chokolade
Blødgør smør og pisk det med sukkeret. Tilsæt æggene et af gangen og rør godt imellem.
Mos bananerne og kom dem i sammen med havregryn. Hæld kærnemælk i og rør godt. Bland alle de tørre ingredienser og rør det i dejen. Hak chokoladen groft og put det i dejen.
hæld dejen i en form hvor bunden er beklædt med bagepapir. Jeg beklæder kun bunden da kagen altid slipper kanten pænt uanset.
Bages ved 180 grader varmluft i ca. 40 min. Afkøl og pynt med glasur eller skær den over til brug i en lagkage.
225 gr. smør (skal være rigtig smør ikke kærgården eller margarine)
460 gr. sukker
4 æg
5 stk. meget modne bananer
100 gr. havregryn
1 1/2 dl. kærnemælk
1/2 tsk salt
2 tsk. natron
2 tsk. vanillesukker
350 gr. hvedemel
100 gr. mørk chokolade
Blødgør smør og pisk det med sukkeret. Tilsæt æggene et af gangen og rør godt imellem.
Mos bananerne og kom dem i sammen med havregryn. Hæld kærnemælk i og rør godt. Bland alle de tørre ingredienser og rør det i dejen. Hak chokoladen groft og put det i dejen.
hæld dejen i en form hvor bunden er beklædt med bagepapir. Jeg beklæder kun bunden da kagen altid slipper kanten pænt uanset.
Bages ved 180 grader varmluft i ca. 40 min. Afkøl og pynt med glasur eller skær den over til brug i en lagkage.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar